сряда, 30 април 2008 г.

Informaciq za Rikki

Кариба Хайн, родена през 1988 в Южна Африка е австралийска актриса, най-добре позната от изобразяването на Рики Чадуик в H2O Just Add Water. Започнала е да играе от 3 години. За прослушването за H2O Кариба наела свой личен треньор, за да подобри плуването си и нейния австралийски акцент.


Рики е момичето с острия характер. Тя е различна, странна, интелегентна. Ако заспориш с нея тя няма да отстъпи! Ако се наложи ще се бие със зъби и нокти за своето си! Тя е мотивирана особенно където се е веселила . Тя притежава най-опасната сила от момичетата! Огънят!!! Тя може да подпали много неща без да се контролира! Затова нейната сила е най-опасна! Винаги се бори за това в което вярва! Тя си пада по Зейн. Колкото и да е гаден, той все пак помогна да станат русалки ( това се случва в първи епизод)! Тя ми е любимката, но признавам, че понякога се държи ужастно! Тя е много красива и обожава партитата! А, да тя е и много забавно момиче ( винаги знае кога да се шегува и кога не, въпреки, че през повечето време незнае кога да се шегува)! Тя е късметлийката, защото няма брат или сестра за да я дразнят или да се опитват да разкрият, че е русалка! Колкото и да изглежда ужасна, но не е така тя е справедлива и в себеси крие добро което момичетата от h2o трябва да и помогнат да освои! Тя е сурова и характерът и е ... и е... ето дори не мога да го опиша, но ако някой от вас може моля да пише в блога ми-като коментар!!! Тя любимка ли ви е? И защо? Rikki е различна. Новото момиче в град със загадъчното минало.
Rikki е изпълнителна, трудна и наистина смела. Тя е също така спонтанна. Rikki не ще отстъпи от борба и е точно мотивирана. Тя наистина се бори за това, което е правилно, когато вярва в причината.

Сякаш За да символизира нейния потиснат гняв, Rikki получава силата за кипването на водата само като мисли за него. То е опасно. То е мощно. И понякога е щастливо, че Emma има силата за премахването на плановете на Rikki преди тя да прави която и да е истинска щета.

Няма коментари: