сряда, 30 април 2008 г.

informaciq za Emma

EMMA е водача; тя е умна и детство, което е дефинирано от дисциплината на плувното обучение, я е правило много решителен и фокусиран човек. Тя е чиста, тя е организирана и тя е вида на човека, на когото вие можете да разчитате, напълно в криза. A на Emma"мога да правя" на човек и единадесет, до които тя определя на нейната идея, нещо,, от което тя не никога се отказва,.

Emma е будна и идваща звезда на басейна, и хора говорят вече за нея за възможно бъдещо"голямо нещо". Тя е ценен член на плуващия екип на училище Печелещ отбор, който е бил всички новодъшъли, в последните няколко години и града го знае.

Emma има силата за да замрази вода. Жест може да замрази raindrops или цял канал! Тя можеше да печели ключ от лед, освен това, защо безпокойството когато тя може да взриви кичур до известни времена Защото Когато водата замръзва, то се разширява. Плюс тя прави някои скулптури на хубав смрадлив лед.Ема е лидерката.Тя е много добра пловкиня и обожава водата.Нейната сила е да вледенява водата и разни неща.Преди да стане русалка Ема е била в отбора по плуване.Но след случката с опашката тя напуска така наречения "Любим Отбор".Тя познава Клео от мъничка и непрекъснато са заедно( е и с Рики де ).Ема е от много скритно семейство , каквато е и тя.Тя е разумна,справедлива,отговорна, мила и добра.

Няма коментари: